Over ons

Judoclub Bonheiden is een hechte club waar judo en plezier centraal staan. Wij zijn een recreatieve club die ook de mogelijkheid tot competitie biedt aan zowel jeugd als volwassenen.

Onder dit puntje vindt u alle praktische informatie met betrekking tot de club terug.

Iedereen is welkom voor 4 gratis proeflessen!

TRAININGSUREN

Leeftijden

Uren

Kleuterjudo

(4 en 5 jaar)

Gezien de huidige maatregelen momenteel 17:00-17:50

(6 tot 8/9 jaar)

(9 - 12/13 jaar)

(13 + jaar)

De trainingen gaan door in de dojo, behalve de trainingen op maandag.

Dit zijn buitentrainingen die doorgaan op de atletiekpiste van de krankhoeve.

VAKANTIES

Wij geven het hele jaar door training, ook op feestdagen, behalve tijdens de volgende vakanties:

• Kerstvakantie
  • Paasvakantie
  • Zomervakantie

Elke wijziging wordt telkens op voorhand aangekondigd via onze nieuwsbrief en op training.

ONGEVALLEN

Indien je op training een blessure oploopt, moet je dit meteen aan de trainer melden zodat de nodige verzekeringsdocumenten kunnen worden ingevuld.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Lid worden

Heb je nood aan een nieuwe uitdaging? Voel je de kriebels al om een verdedigingssport te beoefenen? Wil je sterker in je schoenen staan of net dat teveel aan energie nuttig besteden? Kom dan eens langs en misschien ontdek je dat judo voor jou weggelegd is!

Iedereen heeft bij ons recht op 4 gratis proeflessen. Gedurende deze 4 trainingen ben je verzekerd via Judo Vlaanderen.

Heb je na deze proefperiode de judomicrobe volledig te pakken, dan kan je je snel en eenvoudig inschrijven bij onze judoclub. Via het bestuur krijg je alle informatie en na betaling van het jaarlijks lidgeld kan je mee komen trainen op bovenstaande dagen en uren. Voor de kleuters bedraagt het lidgeld (verzekering inbegrepen) 75,00 euro per jaar, voor de leden vanaf groep 1 bedraagt dit 135,00 euro per jaar.

Hopelijk tot snel!

Wie is wie