Blog / nieuws

Blog

14/01/2023

Pumi tornooi Zemst


Op 14/01/2023 namen onze U11 en U13 judoka's deel aan hun eerste ontmoeting van 2023 in Zemst. 


Norik kon één van zijn drie wedstrijden winnen. Felix won al zijn kampen en eindigde weer op een mooie eerste plaats. 


Bij de U13 kon Milla één van haar twee kampen winnen en behaalde dus een mooie tweede plaats. Emily liet zich niet doen maar ging deze keer naar huis met de deelnameprijs. 


Ze zijn allemaal heel goed bezig. Hopelijk kunnen we volgende keer met een grotere groep op wedstrijd trekken!


Proficiat Norik, Felix, Emily en Milla!

03/01/2023

Kerststage

Het nieuwe jaar goed ingezet!


Op 03/01/2023 ging onze jaarlijkse stagedag tijdens de kerstvakantie door. Het waren vooral jonge judoka's uit eigen club en uit judoclub Boechout die deelnamen dit jaar. Allen hebben ze veel kunnen bijleren van de ervaren gasttrainers en tijdens de judoquiz! 


Duizend maal dank aan onze twee gasttrainers, Eddy Raeymaekers en Kim Ramon. Hopelijk tot een volgende keer op de tatami! 

22/12/2022

Graduatie


Om het jaar af te sluiten organiseerden we nog enkele examens. Volgende judoka's mochten hun oranje gordel in ontvangst nemen: 

- Tuur

- Gwen

- Ella

- Nora.


Een hele dikke proficiat! 

27/11/2022

Callant cup

Ons herenteam aan de slag!


Op 19 en 27  november kwam ons herenteam aan zet op de Callant cup. Heel trots zijn we dat deze mannen onze club weer verdedigen voor heel Vlaanderen. 


We hadden het geluk niet aan onze kant en Judo Vlaanderen besloot onze jonge (en deels onervaren) ploeg een klasse hoger te laten kampen. Meer ervaren tegenstanders en zodus zwaardere kampen stonden ons herenteam op te wachten. 


Het podium was voor onze ploeg dit jaar helaas niet weggelegd maar wàt een inzet en doorzettingsvermogen. Op naar volgend jaar team! En nogmaals heel erg bedankt aan alle aanwezige supporters. We hopen jullie volgend jaar ook weer talrijk te mogen ontvangen! 

24/11/2022

Gasttraining

Ken Kennes


Op 24/11/2022 stonden er gasttrainingen van Ken Kennes op het programma voor onze leden uit het wedstrijdteam en groep 3. 


Weer heel erg bedankt voor de leerrijke, boeiende trainingen Ken! 

23/10/2022

Oud-ledentraining


Op 23/10/2022 organiseerden we opnieuw een oud-ledentraining om zoveel mogelijk judoka's die ooit bij ons trainden eens terug op de mat te zien verschijnen. We mochten zo o.a. Jan, Marlies, Sven en Lise, Tim, Pieter en Kevin verwelkomen. Het was een leuke, pittige training met een gezellig drankje achteraf om bij te praten.


Bedankt voor jullie aanwezigheid. Hopelijk tot volgend jaar!

20/10/2022

Graduatie


Eveneens op 20/10/2022 behaalden de volgende vier judoka's een hogere gordel tijdens hun graduatie: 

- Cédric: witgele gordel

- Tuur: gele gordel

- Norik: oranje gordel

- Pifte: groene gordel.


Een hele dikke proficiat! 

20/10/2022

Gasttraining

Joke Van Ishoven


Op 20 oktober mochten we Joke van onze bevriende judoclub in Boechout verwelkomen voor een gasttraining aan onze oudste leden. 


Bedankt Joke voor de leuke en leerrijke training. We kijken uit naar verdere leuke samenwerkingen tussen onze clubs! 

30/09/2022

Teambuildingsweekend

groep 3


Op vrijdag 30 september 2022 vertrokken we met onze leden uit groep 3 naar Nieuwpoort op teambuildingsweekend. 


Na een weekend vol leuke activiteiten zoals lasershooten, bowlen, een stevige judotraining, een uitdagende quiz en samen spaghetti maken keerden we zondag voldaan huiswaarts. 


Bedankt aan alle deelnemers om er samen weer een topeditie van te maken. Op naar volgend jaar! 

25/09/2022

Wedstrijd


Mooie resultaten in Oud-Turnhout!


Op 24 en 25 september 2022 namen onze wedstrijdjudoka's deel in Oud-Turnhout. Joren beet op zaterdag de spits af bij de U15. Hij verloor zijn eerste kamp tegen de latere tornooiwinnaar maar kon in zijn tweede kamp de overwinning naar zich toetrekken. Jammer genoeg verlies in de herkansingen. Toone was aan zet in de U18 nadat hij een week eerder op de Open van Brabant gevochten had, helaas toen zonder overwinningen. Toone liet het niet aan zijn hart komen en toonde in Oud-Turnhout wat hij waard is. Twee op drie overwinningen en een verdiende zilveren medaille voor Toone!


Op zondag was het de beurt aan onze jongsten. Norik en Senne konden in de U11 beiden één van hun drie kampen winnen. Ook Jan-Julius won in de U13 één van zijn drie kampen. Otto-Jan sloot sterk af met twee op drie overwinningen.


Op naar de volgende, topteam!

10/09/2022

Gasttraining

Ken Kennes


Ondertussen zijn al onze groepen opgestart voor het nieuwe seizoen. Veel bekende gezichten op de tatami maar we mochten ook al enkele nieuwe judoka's verwelkomen.


Op 10/09/2022 zijn we meteen gestart met een leerrijke en leuke gasttraining door vijfde Dan en provinciaal/regionaal trainer Ken Kennes. 


Dit seizoen zullen we op regelmatige basis gasttrainers uitnodigen voor onze jeugd- en volwassenengroep. Wij kijken er alvast naar uit! 


Dankjewel Ken voor de interessante training!