Over ons

Judoclub Bonheiden is een hechte club waar judo en plezier centraal staan. Wij zijn een recreatieve club die ook de mogelijkheid tot competitie aanbiedt aan zowel jeugd als volwassenen.

Onder dit puntje vindt u alle praktische informatie met betrekking tot de club terug.

Wij starten onze trainingen opnieuw op maandag 3 en woensdag 4 september 2018 !

Iedereen is welkom voor 4 gratis proeflessen!

TRAININGSUREN

Leeftijden

Uren

(6 tot 8/9 jaar)

(9 - 12/13 jaar)

(13 + jaar)

VAKANTIES

Wij geven het hele jaar door training, ook op feestdagen, behalve tijdens de volgende vakanties:

• Kerstvakantie
  • Paasvakantie
  • Zomervakantie

Elke wijziging wordt telkens op voorhand aangekondigd via onze nieuwsbrief en op training.

ONGEVALLEN

Indien je op training een blessure oploopt, moet je dit meteen aan de trainer melden zodat de nodige verzekeringsdocumenten kunnen worden ingevuld.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Lid worden

Heb je nood aan een nieuwe uitdaging? Voel je de kriebels al om een verdedigingssport te beoefenen? Wil je sterker in je schoenen staan of net dat teveel aan energie nuttig besteden? Kom dan eens langs en misschien ontdek je dat judo voor jou weggelegd is!

Iedereen heeft bij ons recht op 4 gratis proeflessen. Gedurende deze 4 trainingen, die je kan opnemen wanneer je zelf wilt, ben je verzekerd bij de federatie.

Heb je na deze proefperiode de judomicrobe volledig te pakken, dan kan je je snel en eenvoudig inschrijven bij onze judoclub. Via het bestuur krijg je alle informatie en na betaling van het jaarlijks lidgeld van € 130 kan je tweemaal per week mee komen trainen.

Hopelijk tot snel!

Graduaties

Om een hogere gordel te behalen, moeten de judoka's deelnemen aan graduaties. Deze worden drie keer per jaar binnen de club georganiseerd, in februari, mei en november. De trainers beslissen op basis van inzet en of aan voldoende trainingen werd deelgenomen. Het aantal trainingen kunnen de judoka's zelf opvolgen via hun kaartje. In groepen 1 en 2 kunnen de judoka's zich hierop voorbereiden via tussentijdse proefjes.

Men kan binnen de club tot bruine gordel gradueren. Vanaf zwarte gordel wordt het examen afgenomen door een externe jury van de VJF.

Via onderstaande links is er meer informatie te vinden over wat de judoka's moeten kunnen op hun examen. Onder "leerstof VJF" is de algemene leerstof terug te vinden voor alle graden. Binnen de club hebben we enkele aanpassingen, die ook hieronder terug te vinden zijn. Als laatste is ook de leerstof voor wit-gele en geel-oranje gordel hier terug te vinden.

Wie is wie

TRAINERS