Nieuwsjes

Extra training groepen 2 en 3

Komende donderdag starten we met een extra training die er als volgt zal uitzien:

een kwartier gemeenschappelijke opwarming onder leiding van de trainer,

nadien zal ieder voor zich technisch kunnen trainen.

Onze leden uit groepen 2 en 3 kunnen hier dus komen trainen voor hun graduaties of uit interesse (enkel techniek).

De training gaat om de twee weken door: 11/10, 25/10, 08/11, 22/11, 06/12

telkens van 18u30 - 19u30.

Aansluitend is er de gewone training voor groep 3.

Probeer hiervoor zelf een partner en een voorbereiding te voorzien. Indien je hulp wil van een trainer kan je dit altijd op voorhand vragen.

Bij twijfel kan je ons steeds contacteren of de kalender in de dojo raadplegen!

Wijziging kerststage

De kerststage zal doorgaan op donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019.

Verdere info hierover volgt nog.

Graduatie

De eerstvolgende graduatie zal doorgaan op zaterdag 24 november 2018.

De leden die hieraan kunnen deelnemen worden deze maand op de hoogte

gebracht via mail.

Sinterklaas

Sinterklaas komt bij ons langs voor alle brave leden op woensdag 28 november 2018.

Zet de datum alvast in jullie agenda's want wie weet

heeft hij wel een cadeautje voor ons bij...

Clubtornooi

Graag reserveren we ook al een plekje in jullie agenda's voor ons jaarlijks terugkerend clubtornooi. Dit zal doorgaan op zaterdagavond 16 maart 2019 om 18u30.

Dit evenement is voor alle leden uit groepen 1 en 2,

ze zullen hier tijdens de trainingen ruim op voorhand op voorbereid worden.

Clubfeest

De laatste datum die jullie niet mogen missen is die van ons eerste clubfeest! Houd zaterdag 27 april 2019 alvast vrij!

We starten opnieuw met de trainingen in september 2018 op

maandag 3 (groep 2 & 3),

woensdag 5 (groep 1 & 2)

donderdag 6 (groep 3)

De trainingsuren van vorig seizoen blijven behouden. Voor groepen 2 en 3 wordt er een extra training voorzien komend seizoen. Dit is een conditie- en krachttraining die buiten door zal gaan op maandagavond.

We hopen jullie talrijk terug te zien op de tatami!

24/04/2018

We vierden ons 25-jarig bestaan met een demonstratie van onze leden en een feestelijke receptie op 21 april 2018.

17/03/2018

Op zaterdag 17 maart ging ons clubtornooi voor groepen 1 & 2 door.

Alle deelnemers hebben gestreden voor wat ze waard zijn.

Onze dank aan de scheidsrechters en alle supporters om onze judoka's aan te moedigen en er zo weer een topeditie van te maken!

4/03/2018

Deelnames van Maaike, Amke, Fardin en Bart aan de shiai.

Fardin scoorde een mooi punt na een zware uitputtingsslag.

28/01/2018

Fardin en Pieter namen deel aan de eerste shiai van het seizoen.

Voor Pieter was deze meteen succesvol: 3 overwinningen op rij waarmee hij eveneens voor het tiende punt op zijn kaart zorgde! Klaar om te trainen voor derde dan. Proficiat beiden!

1/01/2018

Wij wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar vol judoplezier!

27-28/12/2017

De Kerststage was geslaagd. Twee leerrijke dagen met gasttrainers Ken Kennes, Bert Hoedemaekers en Eddy Raeymaekers. Naast nieuwe technieken werden ook de nieuwe wedstrijdregels uitgebreid toegelicht. Dank aan de gasttrainers en alle aanwezigen!

30/11/2017

Ter ere van het bezoek van de sint een korte demonstratie van alle groepen samen,

uitdelen van cadeautjes en het nemen van de jaarlijkse groepsfoto.

22-24/9/2017

Het teambuildingsweekend Groep 3 in de omgeving van de watervallen van Coo was weer super. Allerhande activiteiten waaronder een stevige wandeling, kayakken aka raften en kubben.

We kijken al uit naar volgend jaar!

25/03/2017

Op zaterdag 25 maart ging ons clubtornooi voor groepen 1 & 2 door. Alle deelnemers hebben goed gevochten en het was een fijne avond! Wij bedanken graag nog alle supporters om langs te komen en er samen met ons weer een geslaagde editie van te maken!

04/03/2017

Het is een drukke dag geweest! 's Morgens namen Vincent en Sebbe deel aan hun eerste echte wedstrijd. Mooie gevechtjes, veel geleerd en trotse coach!

's Avonds was het vriendjestraining in groep 3! Enkele gemotiveerde nieuwe deelnemers en een aangepaste training zorgden voor een opperbeste sfeer op de tatami!

04/02/2017

Op zaterdag 4 februari namen Viktor (U15), Gianni (U18) en Thomas (U21) deel aan de Provinciale Jeugdkampioenschappen. Viktor vocht hier zijn eerste wedstrijd . Hij kon jammer genoeg geen overwinningen behalen maar toonde wel knap judo. Gianni en Thomas wonnen beide één gevecht maar konden net geen plaats op het podium bemachtigen. Op naar de volgende!

28/01/2017

Op 28 januari namen Gianni en Maaike deel aan de Jeugdtrofee van Antwerpen. Gianni zette twee mooie kampen neer maar kon jammer genoeg geen overwinningen behalen. Maaike vocht in een poule van drie en kon één van haar twee gevechten winnen. Een tweede plaats als resultaat!

21/01/2017

Op zaterdag 21 januari kregen onze drie groepen training van Olympisch judoka Ilse Heylen. Het was voor zowel jong als oud een toffe, gevarieerde en leerrijke training!

03/01/2017

2017 werd goed ingezet met onze jaarlijkse ministage tijdens de kerstvakantie. De eerste dag brachten Ken Kennes en Dirk Vandevoort ons veel bij, de tweede dag leerden we veel van François Marckx en Peter Tas. Het was opnieuw een boeiende, fijne stage en zeker voor herhaling vatbaar. Wij bedanken dan ook graag alle gasttrainers, helpende handen en deelnemers om deze editie te doen slagen.

01/01/2017

Wij wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar vol judoplezier!

Bij de start van dit nieuwe jaar presenteren wij jullie ook onze nieuwe website.

Vanaf nu kunnen jullie alle informatie en nieuwsjes hier terugvinden.